Tijdens de zwangerschap ondergaat het lichaam in relatief korte tijd grote veranderingen. De buik groeit, waar een baby in groeit. En hormoonhuishouding van je lichaam verandert. 

Je houding en manier van bewegen veranderen ook. Deze veranderingen kunnen klachten veroorzaken zoals rug- en bekkenklachten, bekkenbodemklachten, nek- en schouderklachten en ademhalingsklachten.

Wanneer u last heeft van pijnklachten tijdens en na de zwangerschap, kunt u bij deze praktijk terecht, omdat ik tevens gespecialiseerd bekkenoefentherapeut ben.


Nagym voor pas bevallen vrouwen

Medical Kinetics is zeer geschikt voor vrouwen die net bevallen zijn. De groepslessen zijn bedoeld voor vrouwen die hun lichamelijk kracht op willen bouwen na de bevalling.

Wat komt tijdens de cursus aan bod?

  • Op de juiste manier leren aanspannen, versterken en gebruiken van de tijdens de zwangerschap opgerekte bekkenbodem- en buikspieren en andere verzwakte spieren.
  • Driedementionaal bewegen van de wervelkolom.
  • Houding en beweging uit het dagelijks leven, zoals tillen van de baby
  • Conditie verbeteren op muziek
  • Ingaan op eventuele lichamelijke klachten.

Wanneer kunt u aan de groepsles deelnemen?
Tussen de bevalling en het begin van de cursus moet minimaal 3 weken zitten, maar u kunt de cursus ook na bijvoorbeeld 3 maanden of nog later volgen.

Deze les vinden plaats op:

  • Maandag van 08.45 - 09.45  uur

Meld u aan voor de gratis proefles! Bel: 010-4181344

Kijk voor meer informatie op: www.medicalkinetics.nl